ElectriCITY förstärks med nya medlemmar

Intresset för vårt miljö- och hållbarhetsarbete i Hammarby Sjöstad är stort och antalet medlemmar och partners växer ständigt. Idag har vi ett 50-tal medlemmar och partners från näringsliv, forskningsinstitut och Stockholms stad. De senast tillkomna företagen, Enstar och Bengt Dahlgren, är viktiga förstärkningar som kommer att tillföra nytt kunnande till vår verksamhet.

Genom medlemskapet får företagen tillgång till en etablerad marknad med höga krav på innovationer för hållbar utveckling. Här ges möjlighet att testa produkter och lösningar tillsammans med andra företag och organisationer inom områdena energi, mobilitet, återvinning och delningsekonomi.

ElectriCITY:s vd Jörgen Lööf välkomnar de nya medlemmarna.

– Genom våra samarbetspartners besitter vi en bred och värdefull kompetens. Och ju fler vi blir, desto mer kan vi växa både i styrka och förmåga. Jag är övertygad om att Enstar och Bengt Dahlgren kommer att tillföra ny och betydande kunskap i våra projekt.

 

Enstar är experter på förnybar energi och företaget har genomfört över 150 större energiprojekt över hela landet. I Sjöstan har Enstar redan hjälpt ett antal bostadsrättsföreningar med åtgärder som sänkt energiförbrukningen i fastigheterna.

 

Bengt Dahlgren AB är ett av Sveriges ledande teknikkonsultföretag. Bolaget, som grundades 1952, tillhandahåller kvalificerade ingenjörer inom installation, brand och risk, bygg och fastighet samt energi och miljö.

 

Båda företagen har kontor på Hammarby Allé i Hammarby Sjöstad.