ElectriCITY ingår i Swedish Testbeds

ElectriCITY finns nu registrerat på Swedish Testbeds, som är ett strategiskt projekt inom ramen för Smart Built Environments – en långsiktig satsning för att ta fram hållbara och integrerade sätt att bygga städer och stadsdelar.

Syftet med Swedish Testbeds är att stimulera en dialog mellan de som har idéerna (behovsägare) eller driver projekt inom det digitaliserade samhällsbyggnadsområdet, och de som har resurserna (testbäddsägare) eller koncept för att testa, verifiera och vidareutveckla idéerna.

Målsättningen är att skapa överblick, dialog och samordning i syfte att förenkla vägen till test och verifiering, sporra till att nya idéer utvecklas till färdiga koncept, korsbefrukta och förädla idéerna och säkerställa att rätt testbädd används fullt ut. Allt för att snabba upp kommersialiseringen av svenska innovationer.

ElectriCITY ingår i kategorin ”verklig användarmiljö”. Det betyder att verksamheten och organisationen testas i den miljö där den är avsedd att användas. Besök vår sida på Swedish Testbeds här:  https://swedishtestbeds.com/testbed/electricity-stockholm/