Vi flyttar in i Turbinhallen

Den anrika Turbinhallen från 1930-talet har konverteras till micro-living och co- working-utrymmen och nu flyttar vi in till helt nya arbetsplatser med en spännande historia mitt i Hammarby Sjöstad. I början av 1930 var Hammarby Sjöstad ett utpräglat industriområde. Turbinhallen, som då var full av svetsare, har nu renoverats med respekt för byggnadens historia för att ge rum åt en ny generation yrkesutövare. Byggnaden som en gång i tiden rymde stora maskiner är nu en öppen plats att tänka, bo och arbeta på. Rustika och industriella strukturer och former står i kontrast till Tom Dixons moderna design. Högt i tak med andra ord.

Tanken bakom UNITY i Hammarby Sjöstad är att fungera som en knutpunkt för inspiration och kunskap. Här möts morgondagens skapare och entreprenörer och här kan man boka studiolägenheter och co-working. Det finns utrymmen för alla behov, från 17 till 62 kvadratmeter. Alla bostäder har daglig service som städning och dygnet runt-support.

UNITY i Hammarby Sjöstad ligger 15 minuter från Stockholms innerstad. och erbjuder en balans mellan stadsliv och naturupplevelse. Här är det också nära till konserter och evenemang på Avicii Arena (Globen) och Tele2 Arena och naturupplevelser på Hammarbybacken och i Nackareservatet.
https://unity-living.com/se/locations/unity-hammarby-sjostad-se/